Blogger Templates

Tuesday, October 11, 2011

~Berdua Bersatu~

Kenapa cinta kita

Selalu saja diduga

Bagai ada tak merestu
Kita berdua bersatu


Atau mungkin kau dan aku

Ditakdir untuk berpisah

Walaupun melawan arus

Kita berdua bersatu



Seringkali ku mendengar

Patah tumbuh hilang berganti

Tetapi ku tidak mahu

Cinta selain darimu


Jika denganmu salah

Ku tak mahu yang benar

Jika denganmu rebah

Biarlah ku tercalar

Walau dilanda badai

Ku sanggup kerna ku mahu

Kita berdua bersatu


Jika denganmu kabur

Ku tak mahu yang jelas

Jika denganmu hanyut

Biarlah aku lemas

Walau dilanda ribut

Ku sanggup kerna ku mahu

Kita berdua bersatu


p/s: specially dedicated to my beloved hubby (^_^)

Monday, October 10, 2011

~Little Me and Hubby~

i love u, sayang... (^_^)

Thursday, August 25, 2011

::Salam Lebaran::

Assalamualaikum w.b.t


Finally ada juga new entry nak post kat dlm blog nie..dah lama giler rasanya xupdate blog.. mcm2 citer nak share wid u olz..tp disebabkan oleh kekangan masa dan bz kat opis, terpaksa ditangguh hasrat hati..huhu..


Hmm..sana sini org dok ucap selamat hari raya dah skunk ni..melalui SMS, MMS, FB, Twitter dan yang sewaktu dengannya.. so, Ann pun xnak lepaskan peluang ni utk ucapkan salam lebaran kpd my Follower dan semua bloggers di luar sana.. (^_^)..



Lapar puasa terketar-ketar

Bila berbuka lega rasanyer

Kad raya tak sempat nak hantar

Melalui blog pun kira grand lah yer..!


Ann & suami menyusun kata

Tutur peri yang aulia

Maaf-bermaafan sesama kita

Di Aidilfitri yang mulia


Selamat Hari Raya... Maaf Zahir & Batin (^_^)

Friday, April 8, 2011

~W.I.S.H.L.I.S.T~

Hye u olz..we meet again!! i like..i like.. (^_^).. hrmm, nak share apa ek dlm entry kali nie.. tgk pada tajuknye mcm menarik..menarik ker? hehe.. skunk nie ngah dok layan muvee kat tv3.. the fast n the furious..tak tahu da berape kali tayang kat tv dah citer nie... nie mesti sebab musim F1 skunk nie, sebb tu la tv3 tyg citer ala2 kete lumba..al-maklum la nak ikut tema dan peredaraan semasa la katakan..huhu..papehalpun, citer tu mmg bestla..kene ngan jiwa..woot..woot..cume yg kureng best ckit sbb tgk sorg2 kat bilik..alangkah bahagianya lau dpt tgk dgn en. hubby..x sabar nak tggu tghari esok..boleh balik..yeay!!!

okla, cut the story short..entry kali nie nak share ttg few of my wish list..not really so called wish list pun sebenarnya.. saje gatal nak put as wish list.. ada aku kesah? lalala~

~My Wish List~

1. Buy a house (wish for a semi-D at least)
2. Go for a 2nd Honeymoon wid Mr. Hubby on dis coming December (must be oversea ok... ;p)
3. Cele8 Mr. Hubby's birthday thn nie semeriah-meriahnya
4. Cele8 our 1st year wedding's anniversary in a very romantic way...(if possible nak walking down d isle again...bole ker? lalala..)

.
.
.
and last but not least...
.
.
.
5. Getting pregnant and becoming a mommy by end of DPA course!!! (wish for twins..amiinn)..


k la, cukup dulu setakat 5 nie..basically nie antara d biggest hope in my wish list.. ada lagi, baaannnyyyaaakkkk... hehe.. citer pun da abis, jam pun da strike at midnite.. mata pun da agak layu..nak tarik gebor la pulak.. nak mimpi yg indah2...hopefully to meet en hubby dlm mimpi satgi..rindu tahap dewa dah nie..huhu..

till then u olz..nite..swit dreams.. (^_^)..

Tuesday, March 22, 2011

Hatiku Berbunga Riang (^_^)

Hye u olz...! lama giler xpost new entry.. bz la katakan semenjak kursus DPA nie.. ;p .. bz ker? hehe.. erm, arinie tetiba rasa nak share sumthing wid u olz.. sebab hatiku sangat2 berbunga keriangan hari nie.. berbunga sebab aper ek? haa, nie la yg I nak share nie..

Harini, bersamaan 22 Mac 2011 (Selasa), telah diadakan MAPPA ke-XII di PICC.. sgt2 teruja nak gi MAPPA pg td..sebab my beloved Hubby perform on stage represent JPA utk koir.. to be specific, INTAN punyer koir.. itu tak penting, tapi apa yg paling penting ialah dapat menyaksikan suamiku yg tercinta menyanyi dgn penuh malu2...dlm byk2 lagu appetizer yg dinyanyikan, ada 2 lagu yg sgt2 best.. SWAY dan JAI HO! mmg bersemangat sungguh tgk team koir tu nyanyi. siap ada movement lagi.. of course la bile tgk koir tu perform, tak berkedip mata tgk hubby nyanyi.. sooo cute la!!! rasa nak turun jer bawah tu naik atas stage, pastu peluk n tium my hubby.. soo obvious yg my hubby shy2 cat kat atas pentas tu.. Papa, u r sooo cute!!! (^_^)

itu baru 1 part.. ada part yg lagi best dari tu.. haa, mesti nak tau kan? for d 1st time, I dapat bunga dr my hubby arinie..rose gitu.. like2.. wpun bunge tu dia amik drpd dewan plenary pg td, dan hanya sekuntum, wat is really matters, bunga tu adalah pemberian dari suamiku yg tercinta..sgt2 terharu dan sgt2 hepi.. hanya Allah saja yg tau betapa bahagianya rasa arini..even tgh taip entry ni pun tersengih sorg2.. Papa, thanks for the flower.. mama sgt2 suke..

actually, dah sambil2 citer pasal hadiah bunge tu nak gak la share story ttg my bday celebration on 26th February yg lalu.. my hubby plan a surprise bday party utk I..! soo surrrprise wpun sebenarnye dah terkantoi awal2 lagi.hehe.. yg penting, effort dia utk wat all d preparation..thanks for the lovely party... Love u papa..!!! okla, enuf for the writing.. enjoy all d pix yg I upload kat bwh nie eh.. :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails