Blogger Templates

Tuesday, March 22, 2011

Hatiku Berbunga Riang (^_^)

Hye u olz...! lama giler xpost new entry.. bz la katakan semenjak kursus DPA nie.. ;p .. bz ker? hehe.. erm, arinie tetiba rasa nak share sumthing wid u olz.. sebab hatiku sangat2 berbunga keriangan hari nie.. berbunga sebab aper ek? haa, nie la yg I nak share nie..

Harini, bersamaan 22 Mac 2011 (Selasa), telah diadakan MAPPA ke-XII di PICC.. sgt2 teruja nak gi MAPPA pg td..sebab my beloved Hubby perform on stage represent JPA utk koir.. to be specific, INTAN punyer koir.. itu tak penting, tapi apa yg paling penting ialah dapat menyaksikan suamiku yg tercinta menyanyi dgn penuh malu2...dlm byk2 lagu appetizer yg dinyanyikan, ada 2 lagu yg sgt2 best.. SWAY dan JAI HO! mmg bersemangat sungguh tgk team koir tu nyanyi. siap ada movement lagi.. of course la bile tgk koir tu perform, tak berkedip mata tgk hubby nyanyi.. sooo cute la!!! rasa nak turun jer bawah tu naik atas stage, pastu peluk n tium my hubby.. soo obvious yg my hubby shy2 cat kat atas pentas tu.. Papa, u r sooo cute!!! (^_^)

itu baru 1 part.. ada part yg lagi best dari tu.. haa, mesti nak tau kan? for d 1st time, I dapat bunga dr my hubby arinie..rose gitu.. like2.. wpun bunge tu dia amik drpd dewan plenary pg td, dan hanya sekuntum, wat is really matters, bunga tu adalah pemberian dari suamiku yg tercinta..sgt2 terharu dan sgt2 hepi.. hanya Allah saja yg tau betapa bahagianya rasa arini..even tgh taip entry ni pun tersengih sorg2.. Papa, thanks for the flower.. mama sgt2 suke..

actually, dah sambil2 citer pasal hadiah bunge tu nak gak la share story ttg my bday celebration on 26th February yg lalu.. my hubby plan a surprise bday party utk I..! soo surrrprise wpun sebenarnye dah terkantoi awal2 lagi.hehe.. yg penting, effort dia utk wat all d preparation..thanks for the lovely party... Love u papa..!!! okla, enuf for the writing.. enjoy all d pix yg I upload kat bwh nie eh.. :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails