Blogger Templates

Thursday, August 25, 2011

::Salam Lebaran::

Assalamualaikum w.b.t


Finally ada juga new entry nak post kat dlm blog nie..dah lama giler rasanya xupdate blog.. mcm2 citer nak share wid u olz..tp disebabkan oleh kekangan masa dan bz kat opis, terpaksa ditangguh hasrat hati..huhu..


Hmm..sana sini org dok ucap selamat hari raya dah skunk ni..melalui SMS, MMS, FB, Twitter dan yang sewaktu dengannya.. so, Ann pun xnak lepaskan peluang ni utk ucapkan salam lebaran kpd my Follower dan semua bloggers di luar sana.. (^_^)..



Lapar puasa terketar-ketar

Bila berbuka lega rasanyer

Kad raya tak sempat nak hantar

Melalui blog pun kira grand lah yer..!


Ann & suami menyusun kata

Tutur peri yang aulia

Maaf-bermaafan sesama kita

Di Aidilfitri yang mulia


Selamat Hari Raya... Maaf Zahir & Batin (^_^)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails