Blogger Templates

Tuesday, June 8, 2010

::EveryDay I LoVe U::

I don't know, but I believe
That some things are meant to be
And that you'll make a better me
Everyday I love you

I never thought that dreams came true
But you showed me that they do
You know that I learn something new
Everyday I love you

'Cos I believe that destiny
Is out of our control (don't you know that I do)
And you'll never live until you love
With all your heart and soul

It's a touch when I feel bad
It's a smile when I get mad
All the little things I am
Everyday I love you

Everyday I love you more
Everyday I love you

'Cos I believe that destiny
Is out of our control (don't you know that I do)
And you'll never live until you love
With all your heart and soul

If I asked would you say yes?
Together we're the very best
I know that I am truly blessed
Everyday I love you
And I'll give you my best
Everyday I love you

p/s: I love u, B...(^_^)

Friday, June 4, 2010

::SteamBoat::

Hola, again..2 new posts in a row..cayalah..hehe.. sebenarnya yg semangat nak update blog ni coz baru trasfer gmbr2 kat dlm pc.. so, nak share la wid my dearest followers..(^_^).. haa, dis time nak citer pasal my B n I gi makan steamboat kat flamming steamboat yesterday..flamming steamboat ni situated next to sunway piramid..actually, my B dah lama ngidam nak mkn steamboat..dari last weekend lagi.. baru semlm dapat mkn..alhamdulillah.. 1st time been there.. the place is not so bad.. selesa gak la nak mkn2 steamboat..choice of food pun banyak.. dah namanya steamboat, byklah seafood termasuk all the fishballs n fishcakes dan mcm2 lagi la.. other than dat, ada bihun grg, fries, wedges dan salads.. haa, kat flamming steamboat ni ada aiskrim gak tau..black choco n marshmallow pun ada.. nyummy.. for me, i bagi 4 stars kot..but restoran nelayan still d best lah..hehe.. however, thumbs up for my B yg non stop eating.. byk gak dia makan semalam..yapar yer B? hehe.. i mkn tak byk sgt..coz perut dah dimasuki angin tak diundang..huhu.. k la, to cut stori short.. njoy all d pixs yg i snap semalam.. (kan best lau ada DSLR..wish for it..)..

...ada stail lah..




Makan tak jemput.. :p






Chumell kan..(^_^)..

::SuBWay@Bukit Bintang::

Salam..Hye everyone.. hrmm, arini nak share citer pasal my B n I gi mamam SubWay kat Bukit Bintang 27 Mei aritu..arini dah 4 jun, baru nak stori d mori..huhu.. actually dat is our 1st date having sandwich kat subway together2..b4 dis, mkn ngan fren2 jer.. dah lama sebenarnya dok ckp2 ngan my B nak gi mkn kat subway ngan dia..tapi asyik tak jadik jer.. finally on d 27th of mei aritu dapat gak..hehe.. i'm having chicken teriyaki..my B mkn apa ntah..tak ingat..yg pastinya dia sebut no.10..apa ek, B? huhu.. didn't quite remember wat time we reached there..tapi yg pastinya dah malam la..hehe.. so, after dapat our order, kitorg pun find a table utk eat2..subway kat starhill tu takderlah besar mana pun..kecik jer..kitorg duduk kat satu meje for 2 kat tepi dinding..kecik jer mejanya..tapi ok la..asal dapat letak both our sandwiches and drinks..(^_^).. so, it's makan time!!! below are few of pixs yg i snap masa kitorg kat subway.. tgk2 la yer.. (actually nak show my look 1st time pakai tudung mcm tu..hehe..sib bek B kata chumell..yeker B?hoho..)..

control hensem..(^_^)..pheewitt..

nyum2..sedaaaap..

..aaaa..

my chicken teriyaki..

...control cun..hehe..(^_^)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails