Blogger Templates

Friday, June 4, 2010

::SteamBoat::

Hola, again..2 new posts in a row..cayalah..hehe.. sebenarnya yg semangat nak update blog ni coz baru trasfer gmbr2 kat dlm pc.. so, nak share la wid my dearest followers..(^_^).. haa, dis time nak citer pasal my B n I gi makan steamboat kat flamming steamboat yesterday..flamming steamboat ni situated next to sunway piramid..actually, my B dah lama ngidam nak mkn steamboat..dari last weekend lagi.. baru semlm dapat mkn..alhamdulillah.. 1st time been there.. the place is not so bad.. selesa gak la nak mkn2 steamboat..choice of food pun banyak.. dah namanya steamboat, byklah seafood termasuk all the fishballs n fishcakes dan mcm2 lagi la.. other than dat, ada bihun grg, fries, wedges dan salads.. haa, kat flamming steamboat ni ada aiskrim gak tau..black choco n marshmallow pun ada.. nyummy.. for me, i bagi 4 stars kot..but restoran nelayan still d best lah..hehe.. however, thumbs up for my B yg non stop eating.. byk gak dia makan semalam..yapar yer B? hehe.. i mkn tak byk sgt..coz perut dah dimasuki angin tak diundang..huhu.. k la, to cut stori short.. njoy all d pixs yg i snap semalam.. (kan best lau ada DSLR..wish for it..)..

...ada stail lah..




Makan tak jemput.. :p






Chumell kan..(^_^)..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails