Blogger Templates

Friday, June 4, 2010

::SuBWay@Bukit Bintang::

Salam..Hye everyone.. hrmm, arini nak share citer pasal my B n I gi mamam SubWay kat Bukit Bintang 27 Mei aritu..arini dah 4 jun, baru nak stori d mori..huhu.. actually dat is our 1st date having sandwich kat subway together2..b4 dis, mkn ngan fren2 jer.. dah lama sebenarnya dok ckp2 ngan my B nak gi mkn kat subway ngan dia..tapi asyik tak jadik jer.. finally on d 27th of mei aritu dapat gak..hehe.. i'm having chicken teriyaki..my B mkn apa ntah..tak ingat..yg pastinya dia sebut no.10..apa ek, B? huhu.. didn't quite remember wat time we reached there..tapi yg pastinya dah malam la..hehe.. so, after dapat our order, kitorg pun find a table utk eat2..subway kat starhill tu takderlah besar mana pun..kecik jer..kitorg duduk kat satu meje for 2 kat tepi dinding..kecik jer mejanya..tapi ok la..asal dapat letak both our sandwiches and drinks..(^_^).. so, it's makan time!!! below are few of pixs yg i snap masa kitorg kat subway.. tgk2 la yer.. (actually nak show my look 1st time pakai tudung mcm tu..hehe..sib bek B kata chumell..yeker B?hoho..)..

control hensem..(^_^)..pheewitt..

nyum2..sedaaaap..

..aaaa..

my chicken teriyaki..

...control cun..hehe..(^_^)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails