Blogger Templates

Thursday, September 24, 2009

.:Menjelang Syawal:.

Salam... kali ni I nak share wid u all ttg aktiviti I ngan adik2 I menjelang Syawal aritu.. we all watpe eh? haa..jeng!jeng!jeng!.. we all wat kueh raya mlm raya tu..bygkanla..biasanya mlm2 raya ni aktiviti wajibnye kemas umah ke, pasang langsir baru ke, penuhkan balang kueh ke..tapi kami 4 beradik dok bakar kueh raya..hehe.. excited..maklumlah, 1st time dlm life beraya kitorg wat kueh raya.. yg paling sempoinye, adik lelaki I pun join sekaki gak.. mmg sporting giler.. thn ni we all wat biskut simple2 jer.. all together ada 3 jenis.. cornflakes dan nestum based cookies..nyummy..hehe.. dah itupun fevret cookies we all setiap kali beraya.. k lah, taknak celoteh pjg kat cni.. I put some pics masa we all wat biskut raya aritu.. cop, almost forgot nak btau yg cookies kitorang ni menjadi dan sedap2 belaka..hehe.. otey..till next post..daa..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails