Blogger Templates

Tuesday, August 18, 2009

Hmm..Penatnyer!!!

Salam kawan2.. camner hari kawan2 arini? hmm.. harini i've spent most of my time in front of my pc.. mmg kene all out ciapkan paper work Kajian Perbandingan Jumlah Pendapatan Sektor Awam ngan Swasta.. esok boss nak tgk paper tu.. tadi dia dah jeling2 kat my place..mmg workstation bersepah lah..penuh ngan paper dan buku2 Laporan MEF yang teramatlah tebalnye..baling dog ni mau pengsan..huhu.. arini terasa keje berbaloi lah ngan gaji..(abis tu sblm2 ni? haa..no comment..hehe..)..so far paper tu dah almost 70% ciap..tinggal nak tambah lampiran jer..tapi nak wat lampiran tu pun bercinta.. lau bercinta pun tak susah*...huhu.. sementara nak ciapkan paper ni, update blog jap sambil2 tu baca blog org tu..baca blog org ni..leh release tension ckit.. hehe.. hmm..dah almost 4pm la..tinggal 1 jam stgh lagi nak lik..arini nak lik awal..get ready utk berbuka magrib nanti.. hmm..dah ujg2 ni barulah kelam kabut nak ganti puasa..huhu..lau betul perkiraannyer, Sabtu ni dah masuk 1 Ramadhan..maka berpuasa la kita beramai-ramai..hopefully Ramadhan tahun ni lebih baik dari thn lepas..nak perbanyakkan amal ibadah..InsyaAllah..haa, ada org tu janji nak ajak gi terawih sama2 nanti..hrp2 jadi lah yer.. iyelah, buat nakal sama2..buat baik pun kene lah berjemaah.. hehe..k lah..got to chow now..nak sambg ciapkan paper tu..adiosa amore..

*luv u my darling...

1 comment:

  1. penuh kan saf,rapat kan saf....
    ussolli sunnatan tarawikh,rok`atai nie,ada an lil lahi taala..
    ALLAHUAKBAR.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails