Blogger Templates

Wednesday, August 19, 2009

::i love 8tv::

Salam... how's my dear followers today? emm, i bru je bis sharing knowledge session pagi ni.. today's session all jr officer kene present ttg website gaji.. and that's including me.. i've not much info to share but just present wat ever yg i gather fm the internet.. quite interesting gak la.. after dat, timbalan pengarah kitorg pulak present ttg 1 chapter yg dia derived dari buku The Compensation Handbook. title of the chapter is skills, knowledge, & competency-based pay.. dia just give a brief of the chapter je lah..we all kene baca sendiri the whole chapter utk lebih fhm..huhu..

emm..actually i nak story bout last nite.. i dok sorg2 kat umah semlm coz my hsemate balik umah parents dia kat gombak.. borink gak la bila dok sorg2 ni..the most yg i could do is watching tv.. i reached home yesterday is about 9pm.. after having my dinner (nasi lemak ayam beli kat seri baling), basuh baju jap.. sambil2 tu dok la dpn tv.. memula tgk cite kat tv2..lau tak silap nama drama tu 'masak lomak cili api'..best gak..citer lawak.. hmm, dah bis citer tu smbg tgk citer 'si capik' pulak..boring..tukar channel ntv7.. pun takder citer menarik nak tgk.. tukar gi 8tv pulak.. hmm, masa tukar tu citer 'Cupid' baru start.. it was my 1st time tgk citer tu.. memula tu rasa mcm tak best..tp layan jelah coz dah takder citer len nak tgk..lau ada astro kat umah boleh tgk AXN..my fevert channel..hehe.. takpun leh tgk cartoon.. my fevret gak citer cartoon ni..esok dah ada anak leh join sekaki..(^_^)..smbg lik citer 'Cupid' tadi.. layan tak lyn gak la citer tu..makin lama tgk, makin best plak.. ada dis one guy kira mcm hero citer ni la..nama dia dlm citer ni Trevor Pierce..dia ni konon2nye cupid la..so, keje dia dok kenen2 kan org supaya bercinta.. hehe.. so, yesterday punya episod, trevor ni cuba satukan seorg bekas banduan ni ngan pegawai parol dia.. pegawai parol ni boleh tahn gak la cunnyer.. yg bekas banduan ni pun hencem.. so, si trevor ni mulakan la rancangan cupid dia tu..at last, mmg dua-dua org tu bercinta.. cute.. hmm..nak citer kat cni pjg sgt..penat nak taip..huhu..so, lau rasa nak tgk the full episode, surf la kat 8tv.com k.. abis jer citer tu.. smbg tgk citer 'Gossip Girl' lak..dah masuk 2nd season dah..masa 1st season dulu tgk gak la..tp tak lyn sgt..tp bila dah masuk 2nd season ni, pelakon2 citer ni mostly dah nmpk makin matured.. jalan citer pun makin best..so, lyn gak la citer tu semalam.. haa..yg ni tak tau nak stori camner..so, lau nak tau semlm punyer episode, layarilah 8tv.com yer.. hehe..

saje just nak btau u all yg mlm selasa i pasni dah tak borink da coz ada citer2 best yg i leh layan..hehe.. unless lau ada date la.. i buat citer i sendiri pulak..hehe..ops, nak puasa dah ni..kene gi terawih..hehe..hmm, i think till here for now..nak smbg wat keje la..almost lunch time da pun..emm,nak lunch kat ner ek arini? SUBWAY!!! hehehe.. tille next post.. tata titi tutu..muah to u all..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails