Blogger Templates

Thursday, July 2, 2009

Red Island Cafe

Last friday my fren n I g lunch kat Red Island Cafe, Equine...memula tu mati akal gak la, tak tau nak lunch kat ner..iyela..jumaat kan lunch break lama..pusing punya pusing, so i decide utk lunch
kat RIC lepas renew my driving license yg dah expired almost 2 weeks..huhu..so, after renew my license, i drove to RIC yg terletaknya tak berapa nak jauh dari JJ equine..sampai2 je kitorg duduk n tggu waiter bg menu..b4 sampai RIC lagi I dah promote nasi lemak special kat my fren.. pas jenuh belek2 menu tu, dia order dat nasi lemak n ice coffee..then smpai my turn utk order..emm..lama gak la i dok belek2 menu tu. tak tau nak mam apa..udahnyer, i order exactly the same menu wid my fren...nasi lemak n ice coffee..my fren ni suka snap pictures..so, meanwhile tggu kitorg punya makanan smpai, my fren ni dok la posing2 amik gmbr..then gmbr2 tu dia mms kat BF dia yg tgh DPA skang ni..maklumlah ngah berjauhan ngan BF, cara mcm tu
jela nak ilang kan rindu..huhu.. Actually, masa kat RIC tu I ada record sumthing..tajuk video tu, Rai yang mengong2..hahaha...Rai, sowy yer..

just arrive RIC..pose ckit..hehe...

Nyum2!...my Lunch for the day...

Comeynyer...anak sape la ni?..hahaha..

peace no war..aman malaysia..hehe..

my housemate n ofismate..Raihana...cantek...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails