Blogger Templates

Wednesday, July 8, 2009

.:ThanX:.

Hye, im back wid new story to share...emm, lunch time tadi me n my ofismate gi lunch kat Syed Bistro di Puchong..punya la jauh..actually, ada majlis perpisahan yg diadakan secara kecil-kecilan utk 2 org pegawai yang akan keluar dari our sektor..one of them is my beloved KPP, cik joesfina..dia sambung belajar amik Master in Public Policy kat uitm shah alam for 2 years n mahazir yg akan bertukar ke INTURA di Kedah..both of them ni boleh dikatakan dah lama berkhidmat kat Bhgn Saraan, JPA ni..my KPP dah in service for about 7 years while mahazir dah berkhidmat selama 5 tahun..lama kan..finally the time has come for them to leave the sektor..but cik joes akan balik bertugas ke Bhgn Saraan after finished her study..InsyaAllah..lots of thing dat i've learnt fm my KPP..thanx a lot cik Joes..huhu..mahazir ni pulak our IT Technician..dia ni mmg lawak n sempoi..ckp utara mmg pekat..hehe..nanti lau dia da takder, sunyi la sektor kitorg ni..huhu..konon2 mahazir ni mcm penyeri la kat sektor kitorg ni..hehe..ok lah..dah takder idea da nak kelentong apa kat cni..hehe..till next post..adios..
Cik Joesfina dan Mahazir yg diraikan...
Lean Bunga dan Wanina (mommy to be)... Haa..bergosip la tuh..ish2!..Dimana2 ada jer makcik sorang ni..
Lean Bunga dan suratkbr tak dapat dipisahkan..huhu.. Hmm, merenung masa depan ker Cik Joes? Hehe.. Epul cakap... "dalam 10 yang Tam cakap, 11 tak boleh percaya"..hmm, mcmana tu ek?

1 comment:

  1. Salam,

    Entah macam mana terjumpa lak blog awak ni..hehe..sabar je. but thank you for the compliment..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails