Blogger Templates

Wednesday, July 8, 2009

Station Kopitiam

Hola..arini bgn pagi cepat ckit dari biasa..sebabnya tak iron baju lagi...huhu..semlm tdo awal..penat coz gi jalan2 kat sunway piramid ngan rai n lean..actually, yesterday I ngan Rai puasa..so, kiranya kitorg berbuka sekali la kat sunway tu..sampai2 sunway dah almost 7pm. dah sedang2 elok utk berbuka..hehe..sampai2 je dalam sunway piramid tu, kitorg trus cari tmpt utk berbuka...memula tu gi kat station kopitiam..tgk2 menu, tapi takder yg berkenan di hati..Rai ni ngidam nak makan sizzling..so, we all decide utk cari foodcourt dalam sunway tu...cari2 punya cari, tak jumpa..rupa2nyer takder..huhu..peyut masing2 dah bernyanyi riang..lalala..masa kian berlalu..masih tak jumpa tmpt utk berbuka..sudahnye we all patah balik gi station kopitiam..belek2 menu, then we all pun order la.. I order tomyam chicken rice ngan soya cincau, rai order set ikan pari bakar wid rice dan lean order chicken sizzling wid rice..emm..so yummy! akhirnya masa yg dinantikan pun tiba..Rai lead baca doa buke puasa n lean smbg ngan doa makan..I...trus suap mknan je la..hehe...makan punya makan, sampai la abis...mmg full giler la peyut..rest jap..haa..nak citer la ckit..I ada tmbh telur mata..guess what is the price?...jeng!jeng!jeng!..harga telur mata tu saje RM3.50!!! mmg mahal giler..lau I tau lah, confirm tak order..konon2 nak tambah lauk..maklumlah, bile puasa ni, nafsu makan tu kuat ckit..huhu..yg sedihnye, telur tu pun tak abis..bayar ckit la punya mahal..nxt time tak nak order dah telur mata tu..huhu.. rite after pay the bills, kitorg pun gerak lah dari station kopitiam tu..lean nak gi cari sling bag..dia nak pakai masa gi Bali nanti..best kan dapat gi Bali..lean fly to bali Esok..nak itut! huhu... takperlah, tggu masa honeymoon nanti..gi ngan Hubby la baru best..hehe.. about 9.30pm gak la baru lean settle bershopping..masing2 pun dah seakan-akan penat ngan ngantuk..so, we all decided utk lik..hmm, i ngan rai reach home bout 10.30pm gak la..singgah kedai runcit jap, beli air..dahaga..kat umah takder air minum..huhu..gitu gini, dalam kul 11.30pm baru dapat tdo..letak je kepala kat atas bantal trus lena..mmg penat giler lah..huhu..sedar2 jer dah pagi..trus bingkas bangun gi iron bju..hmm..oteylah, until here for now..till next time..daa..

Me n Rai...(^_^)...
Pose comey2 ckit..nak masuk dalam blog ni..hehe..
Me wid Lean Bunga...(lean pki bju bunga2..) hehe..
Apala yg Lean Bunga ni merepek agaknyer...

1 comment:

  1. wahhh...rasanya sebab oder telur mata lembu kot,tu yang mahal,sebab besar,next time oder la telur mata aya,...baru murah sket....hehehehehe...oh shitTTT!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails